Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmirde Sel / Araçlar sel sularında böyle sürüklendi! İzmir'de felaket ...

Izmirde Sel / Araçlar sel sularında böyle sürüklendi! İzmir'de felaket .... İzmir'in konak ilçesinde, hızla bastıran sağanak yağmur sele dönüşürken, yükselen sular araçları sürükledi. Özellikle karşıyaka ve çiğli ilçelerinde kanalizasyonların taşması sonucu sel baskınları görüldü. Bir tane mi vizyon sahibi chp li belediye başkanı çıkamayacak bu i̇zmir in başına, hadi halkı başka partiyi secmiyor hep chp diyor. İzmir'de etkili olan sağanak yağışın ardından caddeler nehre döndü. Araçlarda mahsur kalanların yardımına çekiciler yetişti.

Yardım çığlığını duyan bekçiler tir'a tutunarak hayatta kalmaya çalışan kadının yardımına koştu. Videolar yaşam videoları son dakika: İzmir'de, dakikalar içerisinde etkili olan sağanak yağış yolları adeta göle çevirdi, bazı iş yerlerini ve evleri su bastı. Özellikle karşıyaka ve çiğli ilçelerinde kanalizasyonların taşması sonucu sel baskınları görüldü. Dün saat 19.00 sıralarında, bir hafif ticari araç, suların yükseldiği dere yatağından geçerken akıntıya kapıldı.

İzmir'de sağanak sel ve su baskınlarına neden oldu
İzmir'de sağanak sel ve su baskınlarına neden oldu from cdn.anadoludabugun.com.tr
İzmir'de 4 gün boyunca etkili olan sağanak yağış nedeniyle deniz taşarken, sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Fetö'nün darbe girişiminin yaşandığı gece narlıdere ilçesinde sela okuyan sela okunan bu camilerden i̇zmir'in narlıdere ilçesindeki kutlu yalvaç camisi'nin müezzini mehmet kuzgun, camiye gelen bazı kişilerce tartaklandı. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. Sel felaketini andıran görüntüleri vatandaşlar cep telefonlarının kamerasıyla görüntüledi.i̇zmir'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış bazı. İzmir'in menderes ilçesinde dereden geçmeye çalışan hafif ticari aracın sel sularına kapılması sonucu kaybolan iki kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı. İzmirde sel ile ilgili tüm video, i̇zmirde sel fotoğrafları ve i̇zmirde sel haberleri habertürk'te. O korkunç günü, tanık olanların gözünden aktarıyoruz. Selde sürüklenen bir kadın metrelerce sürüklendi.

O korkunç günü, tanık olanların gözünden aktarıyoruz.

Show ana haber 6.822 views16 days ago. Bölgede araç kuyruklarının olduğu ve bazı araçların mahsur kaldığı belirtilirken, taşkının yaşandığı noktaya çok sayıda itfaiye, iş makinesi ve karayolları ekibi sevk edildi. Poliklinikler ile alt kattaki birimleri su bastı. O korkunç günü, tanık olanların gözünden aktarıyoruz. Bölgede etkili olan yağış, sele neden oldu. Dün saat 19.00 sıralarında, bir hafif ticari araç, suların yükseldiği dere yatağından geçerken akıntıya kapıldı. İstanbul ve trakya'da da hissedilen 6.9'luk depremin ardından i̇zmir'i sel vurdu. İzmir'de sel 01 ekim 2018 pazartesi, 14:46 cumhuriyet.com.tr. İzmir'de 4 gün boyunca etkili olan sağanak yağış nedeniyle deniz taşarken, sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İzmir'de akşam saatlerine başlayan sağnak yağmur kente su taşkınlarına neden oldu. İzmir'de dün (26 aralık) gece başlayan sağanak yağış, sabaha karşı faciaya dönüştü. İzmir'de dün saat 15.30 sıralarında başlayan sağanak yağmur kısa sürede doluya dönüştü. Onlarca ev ve işyeri su altında kaldı, yollar çöktü, meydana gelen sel arabaları ve.

İzmir'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle karabağlar ilçesinde taşan bir dere, su baskınına neden oldu. İzmir'in menderes ilçesinde, hareket halindeyken sele kapılan aracın içerisindeki kayıp olarak aranan 2 kişiden 1'inin cansız bedeni su kanalında bulundu. Izmir sel çevre ve şehircilik bakanı murat kurum yaptığı açıklamada i̇zmir'de meydana gelen sel nedeniyle il müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Sela okunan bu camilerden i̇zmir'in narlıdere ilçesindeki kutlu yalvaç camisi'nin müezzini mehmet kuzgun, camiye gelen bazı kişilerce tartaklandı. İzmirde sel ile ilgili tüm video, i̇zmirde sel fotoğrafları ve i̇zmirde sel haberleri habertürk'te.

AK Parti heyeti sel felaketinin yaşandığı İzmir'de ...
AK Parti heyeti sel felaketinin yaşandığı İzmir'de ... from i12.haber7.net
İzmir'de şiddetli lodosun etkisiyle deniz yükseldi. Sıcak fırsatlarda bugün en çok tıklanan bağlantılar gizle. İzmir'de sel 01 ekim 2018 pazartesi, 14:46 cumhuriyet.com.tr. Ah bu i̇zmir ah ne çekti bu sel olayından yıllarca. İzmir'in menderes ilçesinde, hareket halindeyken sele kapılan aracın içerisindeki kayıp olarak aranan 2 kişiden 1'inin cansız bedeni su kanalında bulundu. Evi sel sularına teslim olan mahalleliden tolga yüzükan, canımızı zor kurtardık. İzmir'de dün saat 15.30 sıralarında başlayan sağanak yağmur kısa sürede doluya dönüştü. Özellikle karşıyaka ve çiğli ilçelerinde kanalizasyonların taşması sonucu sel baskınları görüldü.

Son dakika i̇zmirde sel haberleri ve i̇zmirde sel haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sela okunan bu camilerden i̇zmir'in narlıdere ilçesindeki kutlu yalvaç camisi'nin müezzini mehmet kuzgun, camiye gelen bazı kişilerce tartaklandı. İzmir'in konak ilçesinde, hızla bastıran sağanak yağmur sele dönüşürken, yükselen sular araçları sürükledi. İzmir'in menderes ilçesinde, hareket halindeyken sele kapılan aracın içerisindeki kayıp olarak aranan 2 kişiden 1'inin cansız bedeni su kanalında bulundu. 1995 yılının kasım ayında meydana gelmiş olan ve izmir'in merkezinde toplam 61 insanın ölümüne sebep olan. İçeride 3 tane çocuk vardı, omzumuzda kaçırdık çocukları. Fetö'cü teröristlerin darbe girişiminin yaşandığı gece i̇zmir'in narlıdere ilçesinde sela okuyan müezzin bazı kişilerce tartaklandığı ortaya çıktı. Kentte, araçları doludan ve sel sularından zarar gören çok sayıda sürücü de karakola başvurdu. Kuzgun'un tartaklanma ve caminin giriş kapısının camlarının kırılma anı, güvenlik kamerasına yansıdı. İzmir'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle karabağlar ilçesinde taşan bir dere, su baskınına neden oldu. İzmir'de akşam saatlerine başlayan sağnak yağmur kente su taşkınlarına neden oldu. İzmir seferihisar'dan gelen görüntülerde ise çok sayıda iş yeri ve ev sular altında kaldı. İzmir'de sela okuyan müezzine dayak! Meteorolojinin ege ve marmara için yaptığı uyarıların ardından i̇zmir'de sağanak yağış etkili oldu.

O korkunç günü, tanık olanların gözünden aktarıyoruz. İzmir'de dün aniden bastıran sağanak yağmurla bazı semtlerde sel oluştu. Videolar yaşam videoları son dakika: İzmir'de sel felaketi | yok artık. İzmir'de etkili olan sağanak, bazı ilçelerde sel ve su baskınlarına neden oldu.

SON DAKİKA. İzmir'de sel! Canlı yayınla yaşananlar ve son ...
SON DAKİKA. İzmir'de sel! Canlı yayınla yaşananlar ve son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Saatteki hızı 103.3 kilometreyi bulan fırtınanın etkisiyle 50 cm yükselen deniz suları büyük zarara neden oldu. Bir tane mi vizyon sahibi chp li belediye başkanı çıkamayacak bu i̇zmir in başına, hadi halkı başka partiyi secmiyor hep chp diyor. Vatandaşların sele kapılmaları ile araçların suyun şiddetine direnemeyip sürüklendiği anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. İzmir'de etkili olan sağanak yağışın ardından caddeler suyla doldu. Bölgede etkili olan yağış, sele neden oldu. Sela okunan bu camilerden i̇zmir'in narlıdere ilçesindeki kutlu yalvaç camisi'nin müezzini mehmet kuzgun, camiye gelen bazı kişilerce tartaklandı. Haberler / güncel i̇zmir yine sular altında kaldı i̇zmir'de, dün akşam saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İçeride 3 tane çocuk vardı, omzumuzda kaçırdık çocukları.

5 kasım 1995 tarihinde i̇zmir, tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşadı.

Bölgede etkili olan yağış, sele neden oldu. Sel sularına kapılan bir kişi, otomobil altına sıkışarak hayatını kaybetti. O korkunç günü, tanık olanların gözünden aktarıyoruz. İzmir'de sela okuyan müezzine dayak! Son dakika i̇zmirde sel haberleri ve i̇zmirde sel haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Ah bu i̇zmir ah ne çekti bu sel olayından yıllarca. Show ana haber 6.822 views16 days ago. O korkunç günü, tanık olanların gözünden aktarıyoruz. Izmir sel çevre ve şehircilik bakanı murat kurum yaptığı açıklamada i̇zmir'de meydana gelen sel nedeniyle il müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. İzmir'de 4 gün boyunca etkili olan sağanak yağış nedeniyle deniz taşarken, sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İzmir seferihisar'dan gelen görüntülerde ise çok sayıda iş yeri ve ev sular altında kaldı. İzmir'de sel 01 ekim 2018 pazartesi, 14:46 cumhuriyet.com.tr. Khk ile kapatılan i̇zmir üniversitesi ve fatih koleji sahibi i̇smail selim doğanata'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi fetö soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Post a Comment for "Izmirde Sel / Araçlar sel sularında böyle sürüklendi! İzmir'de felaket ..."